ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΣΠΟΥΔΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ

Θα προσπαθήσω να λύσω κάποιες πιθανές απορίες σας σχετικά με τις online σπουδές.

Η ύλη μελέτης είναι σε ηλεκτρονική μορφή … και ακριβής μετάφραση της ύλης της Ακαδημίας της Κινέζικης Ιατρικής Στα ελληνικά που θα στέλνεται σε εσάς κάθε δίμηνο περίπου αφού ολοκληρώνετε κάποιες εξετάσεις.

Η Ακαδημία CATMS του Πεκίνου τα τελευταία χρόνια προκειμένου να προωθήσει και να διαδώσει την κινέζικη ιατρική έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά ταχύρυθμα προγράμματα για τον σκοπό αυτόν.

Από την μια σίγουρα .. είναι αρκετά δύσκολο να νομίζει κάποιος ότι κατάφερε να γίνει ένας καταξιωμένος βελονιστής τόσο γρήγορα και με έλλειψη πρακτικής επαφής από έναν καταξιωμένο θεραπευτή.!!!

Από την άλλη όμως για πολύ κόσμο που επιθυμεί να εισχωρήσει σε αυτόν τον χώρο είναι μια πάρα πολύ καλή και ασφαλής προσπάθεια..

Αν αναφέρεται όλο το πρόγραμμα ως online σπουδές… αυτό προσωπικά θα ήθελα να μην το βλέπετε έτσι πάρα μόνο μια καλή διαφήμιση για να μάθετε για την ύπαρξη αυτών των σπουδών.

Ωστόσο πιστεύω ότι στο μέλλον κάποιος μαθητής που ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών του κρίνεται απαραίτητη η άμεση εκπαίδευση από κάποιον εκπαιδευτή σε θέματα που δυσκολεύτηκε στην μελέτη της εκπαιδευτικής ύλης η αν του το επιτρέπει η οικονομική του θέση να κάνει ταχύρυθμη πρακτική  (αφού ολοκλήρωσε αυτόν τον κύκλο σπουδών ) σε Νοσοκομείο της Κινάς.

Ωστόσο η άμεση επίλυση αποριών στην μελέτη του κάθε σπουδαστή γίνεται μέσω email η και τηλεφωνικά.

Γενικά από την μακρόχρονη πείρα μου στην κινέζικη ιατρική και ειδικά στον βελονισμό θα ήθελα να αναφέρω σαν εκπαιδευτής ότι αυτό το πρόγραμμα μοιάζει σαν την σχολή οδηγών που ένας εκπαιδευτής μαθαίνει τους μαθητές του να γίνουν καλοί οδηγοί .. μπορεί στην αρχή να μην τα καταφέρνουν όμως σε ένα μήνα αρχίζουν να οδηγούν σχετικά καλά.

Εκείνο που δεν θα πρέπει να απασχολεί τους μαθητές είναι το τι κάνει η μίζα, οι βαλβίδες, και γενικά όλο το αυτοκίνητο…

Έτσι είναι και ο βελονισμός … σε πολλές Σχολές μαθαίνει κάποιος τόσα πολλά για το κάθε τι και στο τέλος μαθαίνει να θεραπεύει (αν δεν έχει αρχίσει να κουράζεται) !!!..

Εμείς σε αυτό το πρόγραμμα λεμέ μάθετε σιγά σιγά να οδηγείτε (εκ του ασφαλούς ) … και μέσα από την ύλη που θα μελετάτε και την εμπειρία που θα αποκτάτε θα κατανοήσετε και το Αυτοκίνητο… αυτός είναι ο λόγος των 8 ως και 12 μηνών εκμάθησης.

Το Ελληνικό Κέντρο Κατάρτισης TCM εκδίδει  Πιστοποιητικό σπουδών για σπουδές που είναι αντίστοιχες με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Κίνας.

ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ

Για θέματα περαιτέρω πιστοποίησης από την Ακαδημια της Κίνας CATMS υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Είναι προαιρετική η εκπαίδευση στην Κίνα … και αυτό εξαρτάται από τον ίδιο σπουδαστή και μόνο όταν ήδη έχει αποκτήσει αυτήν την Πιστοποίηση.

Σε οτιδήποτε θελήσετε παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  admin

Κατηγορίες: Uncategorized. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Σχολιάστε