ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ -TUI NA- ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ-ΤΑΟΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ- ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ- ONLINE ΣΠΟΥΔΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
ΤΗΣ ΤΑΟΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
 
Κανετε Κλικ στην ανω φωτογραφια
       
   ΑΡΧΙΚΗ      ONLINE ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ  ΕΚΘΕΣΗ  ΥΓΕΙΑΣ
 

Αυτή είναι η πιο σημαντική μορφή έκθεσης για την υγεία σάς από την άποψη της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διάγνωση που γινεται μέσω της προσωπικής επαφής του ασθενούς με τον θεραπευτή του. Όμως σήμερα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών η ONLINE βοήθεια και η συστηματική αναφορά και συμπλήρωση σημαντικών καταστάσεων των προβλημάτων υγείας σας καθιστά την ΔΙΑΓΝΩΣΗ ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο.

Ο λόγος που   συμπληρώνετε αυτό το έντυπο είναι ότι η TCM είναι τελείως διαφορετική από ό, τι η Δυτική Ιατρική, γιατί  δίνει έμφαση σε κάθε ξεχωριστό σύμπτωμα με πάρα πολύ μεγάλη ακρίβεια και σημασία . Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι και αιτίες για να προκληθεί μια ασθένεια, σε ένα σύνολο ασθενών με το ίδιο νόσημα . Συνεπώς, η θεραπεία είναι επίσης διαφορετική για κάθε έναν ασθενή ξεχωριστά.

 
ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΈΚΘΕΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και μαρκάρετε τα στοιχεία που αναπαριστούν την κατάσταση της υγείας σας ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΟΥΜΠΙ   →→→→→→ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ→→  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 
 
Φωτογραφια της γλωσσας σας ειναι αρκετα χρησιμη για την διαγνωση της TCM.##formID1bc356353771ed711136c0fee9156cb1end##

 TUI NA ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
       
 
 
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
  
ΘΕΡΜΟΓΟΝΟΣ
ΕΠΙΔΡΑΣΗ
 
TCM - ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ
CHI KUNG
Copyright 2010 by TCM-CURE.COM
Corporation
TCM-CURE.com