ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ -TUI NA- ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ-ΤΑΟΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ- ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ- ONLINE ΣΠΟΥΔΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
ΤΗΣ ΤΑΟΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
 
Κανετε Κλικ στην ανω φωτογραφια
       
   ΑΡΧΙΚΗ      ΕΓΓΡΑΦΕΣ
 

Οι σπουδές γίνονται μετά από μελέτη του  αναλόγου θέματος.Ο σπουδαστης θα συμετεχει σε πρόχειρα διαγωνίσματα της κάθε ενότητας και θα αξιολογηθεί η ικανότητα του αφού θα βαθμολογηθεί αναλόγως από τους Ακαδημαϊκούς ιατρούς της Ακαδημίας της Κίνας.

Όσον αφόρα τις σπουδές στην κινεζική βελονοθεραπεία η βοτανολογία και φαρμακολογία τα μαθήματα που καλύπτουν αυτά τα θέματα κρίνεται απαραίτητο να παρακολουθήσει ο σπουδαστής εξ αρχής τα μαθήματα της ΒΑΣΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ καθώς και της ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.

Ο σπουδαστής που θα επιλέξει να παρακολουθήσει μεμονωμένα και μόνον την υλη της ΒΑΣΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ και ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  δεν προβλέπεται η δυνατότητα πιστοποίησης από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Ο κύκλος σπουδών για την κινεζική βελονοθεραπεία μαζι με την βοτανολογία -φαρμακολογία διαρκεί περιπου 9 μηνες.

Στο τέλος του διαστηματος ο σπουδαστής αφού δώσει εξετάσεις στην ανάλογη θεραπευτική τέχνη θα αποκτήσει από την ACADEMY OF TRADITIONAL CHINESE MEDICAL SCIENCE του ΠΕΚΙΝΟΥ το ανάλογο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.
Υπογράφεται ένα ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΣΟΥΔΩΝ για την νομική προστασία του σπουδαστή και την φερεγγυότητα του προγράμματος σπουδών του.... 
 Διακανονισμός μπορεί να γίνει στην διάρκεια της φοίτησης του σε τέσσερες διμηνιαίες καταβολές .

Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλετε email η επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΚΙΝΗΤΟ 6932792465
Κανετε κλικ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ*** 
TUI NA ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
       
 
 
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
  
ΘΕΡΜΟΓΟΝΟΣ
ΕΠΙΔΡΑΣΗ
 
TCM - ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ
CHI KUNG
Copyright 2010 by TCM-CURE.COM
Corporation
TCM-CURE.com